Pc-Care

 

Brugervilkår, Cookies & Privatliv

 

Tilmeld dig nyhedsbrev


 

Det rette tastatur gør en forskel

Et computertastatur er et grundlæggende værktøj for alle, der bruger en computer. Det er den primære måde, vi interagerer med vores computere på, så det er vigtigt at finde et, der er behageligt og intuitivt at bruge. Men der findes mange forskellige typer tastaturer, som hver især har deres egne fordele og ulemper. Lad og kigge på to typer.

Tastatur til gamere og skribenter

For gamere er et gaming-tastatur næsten uundværligt. logitech tastaturer til gamere er designet med gamere i tankerne og tilbyder funktioner som programmerbare makrotaster, letvægtskonstruktion til hurtige reaktionstider og taktil feedback, der hjælper dig med at vide, hvornår du har trykket på en tast. Logitech fremstiller effektive gaming-tastaturer med præcisionsmekaniske taster, tilpassede farvezoner og Logitechs proprietærer mekaniske Romer-G-knap til total spilkontrol.

Det er altid vigtigt at gøre dig nogle overvejelser, inden du investerer i nyt udstyr. Det kan bl.a. være hvordan din skrivestilling er. Ergonomiske tastaturer er designet til at reducere ubehag, når du sidder ved computeren og taster i længere tid. Har du karpaltunnelsyndrom, vil sådan et tastatur helt sikkert være ideelt. 

Mange af dem har et delt tast layout, som gør det muligt for dine arme at forblive i en mere naturlig vinkel, mens du taster. De har også ofte en indbygget håndledsstøtte og buede taster for at forbedre komforten under lange sessioner. 

Logitech K350 er et glimrende eksempel på et ergonomisk tastatur med sit konturerede design, justerbar højde og håndfladestøtte for ekstra polstring.

Tastaturer til kontoret

På kontormiljøet, kan det være en fordel at vælge nogle helt normale tastaturer som Master Series MX. Disse tastaturer er typisk lette og har funktioner som justerbare ben og lydløse taster, så de ikke forstyrrer på et fælles arbejdsområde. På ethvert kontormiljø, kan det være en stor fordel, at der ikke er for meget larm. 

Det kan nemlig være utroligt forstyrrende, og derfor er det nok ikke på kontoret, at du skal have mekaniske tastaturer, der larmer. Selvom du vælger et mekanisk tastatur, der ikke larmer så meget, kan det stadig være meget højt for dem, der sidder omkring dig.

Ønsker du et effektivt tastatur, der har et flot og unikt design, så er der også mulighed for at få sådan nogle. Logitech har POP keys tastaturer, der er flotte og som helt sikkert vil gøre din arbejdsstation pænere at se på, uanset om det er hjemme eller på virksomheden. 

Derudover kan det være en fordel, at du vælger et tastatur med Bluetooth, så du kan ændre på din arbejdsstilling, uden at bekymre dig om ledninger, der er i vejen. Der skal du selvfølgelig være opmærksom på, at det skal oplades den i ny og næ.

Uanset hvilken type tastatur du er på udkig efter, vil der være en løsning, der passer til dine behov. Om du er en gamer på udkig efter de nyeste mekaniske tastaturer eller en kontorarbejder, der ønsker et stille og komfortabelt tastatur, dækker Logitechs produktsortiment alle behov. Så når det er tid til at opgradere, skal du sørge for at tjekke ud, hvad Logitech har at tilbyde.


Sponsor:
Vind i Poker.dk
Min IP.dk
Mobiltest.dk
IT-Artikler.dk
Mest Viste:
Vælg RAM
Partitioner din Harddisk
Vælg CPU
Nvidia Generelt
Drivers Generelt
Vælg Grafikkort
Vælg Bundkort
Vælg Harddisk
Installer harddisken
Grafikkort Generelt
USB Ukendt enhed
DDR RAM
Hvad er en Hacker
RAM generelt
Kan du køre Vista
CPU oversigt
Mål Hastigheden
Optimer din computer
Ryd op på harddisken
Optimal skærmvisning
Sidst opdaterede:
Det rette tastatur gør en forskel
Derfor bør din PC have en VPN
Få mest muligt ud af din computer med fibernet
Fiks computeren, før det er for sent
3 gode overvejelser ved køb af ny computer
Defragmentering af din computer – Derfor bør du gøre det
VPN i Danmark – Er NordVPN den bedste VPN?
Tag computeren med i køkkenet
Optimer din computer
Core2Duo
Kan du køre Vista
RAM generelt
Gratis programmer
Athlon 64 X2
Sådan fjernes spyware
Ryd op på harddisken
Vælg Køleren
USB Ukendt enhed
cd/dvd - drevet
Optimal skærmvisning
Andre Interessante:
Internet under WinXP
GratisEmail opsætning
USB Ukendt enhed
Fjern fillås i Outlook
Kan du køre Vista