Pc-Care

 

Brugervilkår, Cookies & Privatliv

 

Tilmeld dig nyhedsbrev


 

3 gode overvejelser ved køb af ny computer

Når du skal ud og investere i en ny computer ender det som oftest med at blive en bekostelig affære. Derfor er det også værd at gøre dig nogle overvejelser omkring din kommende computer, inden du rent faktisk går ud og køber dig en ny computer. Du kan læse med her og blive klogere på 3 gode overvejelser, som du bør gøre dig, inden du investerer i en ny computer.

1. Hvad er dit behov?

Det vigtigste spørgsmål du kan stille dig selv er: ”Hvad er mit behov?”. Er dit behov f.eks. at finde en god gamingcomputer, skal du kigge efter helt andre specifikationer og egenskaber, end hvis du blot er på udkig efter en god computer til arbejdet eller studiet. Det kan også være, at du bare har brug for en mindre og fleksibel computer til hverdagsbrug derhjemme. Det kan f.eks. være, at du en aften sidder med familien og drøfter kommende events, der bliver afholdt i Aarhus, da I godt kunne tænke jer at deltage i et event som en familieaktivitet. Her der det nemt, hvis man lige har en lille bærbar computer stående, som man kan gribe og søge ”Aarhus events”, for således hurtigt at kunne få et overblik herover. Til sådan et behov er det klart, at computeren ikke nødvendigvis bør have helt særlige specifikationer og egenskaber.

2. Tastaturet

Kvaliteten af tastaturet og touchpad’en må ikke undervurderes. Hvis du bruger din computer på arbejdet eller studiet, hvor du skriver meget, vil du sætte stor pris på et tastatur med den helt rigtige modstand, selvom du måske ikke bevidst ville tænke over dette i hverdagen. Det er en god idé at afprøve de forskellige computere og tastaturer for at finde den mest optimale løsning til dit behov.

3. Skærmopløsning

Hvor god en skærmopløsning har du egentlig brug for? Hvis du er udpræget gamer, er dit behov for en ekstraordinær skærmopløsning i højere grad vigtigt, end hvis du blot er på udkig efter en computer til almindeligt hverdagsbrug. Hvis du derimod ved, at du kommer til at se mange film og serier på din computer, er det ligeledes en god idé at fokusere på skærmens opløsning, når du skal ud og investere i din nye computer.


Sponsor:
Vind i Poker.dk
Min IP.dk
Mobiltest.dk
IT-Artikler.dk
Mest Viste:
Vælg RAM
Partitioner din Harddisk
Vælg CPU
Nvidia Generelt
Drivers Generelt
Vælg Grafikkort
Vælg Bundkort
Vælg Harddisk
Installer harddisken
Grafikkort Generelt
USB Ukendt enhed
DDR RAM
Hvad er en Hacker
RAM generelt
Kan du køre Vista
Mål Hastigheden
CPU oversigt
Optimer din computer
Ryd op på harddisken
Optimal skærmvisning
Sidst opdaterede:
Det rette tastatur gør en forskel
Derfor bør din PC have en VPN
Få mest muligt ud af din computer med fibernet
Fiks computeren, før det er for sent
3 gode overvejelser ved køb af ny computer
Defragmentering af din computer – Derfor bør du gøre det
VPN i Danmark – Er NordVPN den bedste VPN?
Tag computeren med i køkkenet
Optimer din computer
Core2Duo
Kan du køre Vista
RAM generelt
Gratis programmer
Athlon 64 X2
Sådan fjernes spyware
Ryd op på harddisken
Vælg Køleren
USB Ukendt enhed
cd/dvd - drevet
Optimal skærmvisning
Andre Interessante:
Vælg RAM
Vælg Grafikkort
Defragmentering af din computer – Derfor bør du gøre det
Vælg CPU
Vælg Harddisk