Tilmeld dig nyhedsbrev

Pc-care.dk's Brugervilkr, privatlivs- og cookiepolitik

Sidst opdateret den 22. Febraur 2017

1.Generelt

Nr du klikker dig ind p PC-Care.dk indsamles en rkke oplysninger om dig, din computer og din adfrd p websitet. Nedenfor kan du lse detaljeret om de informationer vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne, hvad vi bruger dem til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte om de indsamlede oplysninger.

PC-Care.dk forpligtiger sig til at overholde de af Foreningen af Danske Interaktive Medier til enhver tid fastlagte retningslinjer for behandling af cookies og persondata.

2. Cookies

Nr du besger PC-Care.dk eller en underside til PC-Care.dk modtager du automatisk en eller flere cookies. Hvis du ikke nsker dette, kan du se mere i punkt 2.3 for atf en vejledning om, hvordan du - helt eller delvist - undgr at modtage cookies og sletter de cookies, der ligger p din harddisk.

2.1. Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din webbrowser og genkendes af websitet ved tilbagevendende besg og gr det muligt at sende individualiseret information til din browser. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato, men der er ingen personlige oplysninger gemt i en cookie. Den er ikke et program, og den kan ikke indeholde virus.

2.2. I hvor lang tid opbevares cookies?

Cookiens levetid kan variere efter hvad de enkelte udbydere har sat dem til. Nogle cookies forsvinder s snart du lukker browservinduet, andre kan eksistere i flere r. Mange udbydere anvender typisk 12 eller 24 mneders levetid p deres annonce-, statistik og indholdsrelaterede cookies. Bemrk at levetiden forlnges efter hvert besg, s det er f.eks. 24 mneder fra sidst, at du har besgt et website, at cookies opbevares p din computer. Du kan til enhver tid selv slette cookies p din computer. Se vejledning i punkt 2.3.

2.3. Hvordan undgr jeg cookies?

Hvis du ikke nsker at modtage cookies kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din harddisk eller modtage en advarsel, fr der gemmes en cookie. Her fr du en vejledning i, hvordan dette indstilles i din browser:

Hvordan kan du slette cookies?

Du kan uden problemer slette alle disse cookies og dermed sikre dig, at vi ikke viser annoncer, der passer til dine prferencer samt at vi ikke logger dig ind automatisk p Pc-care.dk.

Slet cookies i Microsoft Internet Explorer

1. Vlg "Sikkerhed" oppe i hjre hjrne
2. Vlg "Slet browserdata..."
3. Srg for der er flueben i "Cookies" og tryk "Slet"

Slet cookies i Mozilla Firefox

1. Vlg "Historik" oppe i venstre hjrne
2. Vlg "Ryd nylig historik..."
3. 3. Srg for der er flueben i "Cookies" og tryk "Ryd nu"

Undg cookies i fremtiden

I fremtiden kan du undg cookies ved at fravlge disse i den browser du bruger, eller "surfe anonymt". Disse funktioner understtter de fleste browsers og du kan f mere hjlp til dette hos producenten af netop din browser.

Hvis du har en browser, der ikke er nvnt i herover, s beder vi dig gre os opmrksomme p dette, hvorefter vi vil tilfje den her til siden. Du kan altid bruge hjlpefunktionen i din browser for at f mere information om cookie-indstillinger. Dette gr du typisk ved at trykke F1 p din pc. Sg efter "cookies".

2.4. Hvad bruges cookies til p PC-Care.dk?

For at fastlgge, hvem der besger vores websites, bruger vi cookies til at fre demografiske og brugerrelaterede statistikker. P den mde fr vi mulighed for at tilpasse og oprette indhold og tjenester, der stemmer overens med dine og vrige brugeres interesser og nsker.

Vi bruger ogs cookies til at levere mlrettede online annoncer. Det samme gr sig gldende i forbindelse med sprgeskemaundersgelser, analyser og lignende. Ved alle reklameformater registrerer vi, om du klikker p de leverede annoncer.

2.5. Tekniske cookies

P PC-Care.dk kan du finde forskellige elementer p siderne, som afhnger af cookies for at virke p den mde, som du forventer. For at du kan have et overblik over, hvad der prcis sker, har vi lavet flgende gennemgang:

2.5.1. Personalisering

P flere sider har vi valgt at gre indholdet mere relevant for dig. For at denne information bliver gemt, s du ikke skal lave ndringerne igen nste gang, du besger os, stter vi en cookie. Det eneste denne cookie gr er, at huske dine valg, s du ikke skal bruge tid p at gre det igen. Det drejer sig om, hvilke type af software, som interesserer dig o.l.

2.5.2. Sikkerhed

Nr du skal foretage en betaling via en af de online butikker, som PC-Care.dk linker til, kan du opleve at de bruger en cookie til at holde styr p, at der ikke gr for lang tid fra, at du starter validering eller betalingen til at du gennemfre den. Det er for at undg, at andre personer fr adgang til dit betalingskort, hvis du sidder ved en offentlig computer.

2.5.3. Funktionalitet

Nogen gange er det ndvendigt for os at stte en cookie for at sikre os, at elementerne p siden virker, som du forventer det.

2.5.4. Tredjeparts cookies

PC-Care.dk bruger en rkke 3. parts services p vores sider. Disse services bruger til tider ogs cookies. Du kan vlge at afvise 3. parts cookies i din browser, ved at redigere i dens indstillinger.

Disse cookies bruges, dels af vores reklamesystem til at holde styr p, at du ikke fr vist den samme reklame igen og igen, og dels til at forsge at vise dig reklamer, der har relevans for de sider, du har besgt.

Derudover bruges 3. parts cookies til at lave statistik p dine besg p PC-Care.dk, her bruger vi cookien til at vide, hvilke sider, du besger, og hvor lang tid du er p dem. Her bruger vi systemer fra Google Analytics og vores eget statistik system,

Endelig bruger vores integration mod Facebook og YouTube cookies til at holde styr p, hvilken bndbredde du har, og derfor hvor store videofiler, du kan afspille, og til at holde styr p, om du er logget ind p tjenesten.

Personhenfrbare oplysninger afgives aldrig til tredjepart, og vi indsamler aldrig personhenfrbare oplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger f.eks. ved at registrere dig.

2.3.2. Brug af personoplysninger

Personoplysninger bruges frst og fremmest til at sikre os at du selv tilmelder dig vores services, som nyhedsbrevet.

2.3.3. Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du nsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos PC-Care.dk, skal du rette henvendelse p via kontaktinformationerne her nederst p siden. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at f indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.

Hvis du nsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos PC-Care.dk, skal du rette henvendelse p via kontaktinformationerne her nederst p siden. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at f indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.

Iflge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger p computere med begrnset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres lbende for at afgre, om vores brugeroplysninger hndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverfrsler via internettet. Det betyder, at der kan vre en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, nr data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver sledes dine personlige oplysninger p eget ansvar.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ndringer i vores behandling af personoplysninger kan blive ndvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ndre nrvrende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gr vi det, retter vi selvflgelig datoen for "sidst opdateret" verst p siden. I tilflde af vsentlige ndringer giver vi dig besked i form af besked via vores nyhedsbrev og Facebook gruppe.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du iflge persondataloven ret til at f oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henfres til dig. Sfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at krve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gre indsigelse mod, at oplysninger om dig gres til genstand for behandling. Du kan ogs til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrrende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens 58, stk. 1.

Udformet af Pc-care.dk.
Ejer: Pc-care.dk
Kontakt: martin@pc-care.dk

Sponsor:
Bildele butik.dk
Vind i Poker.dk
Mest Viste:
Vlg RAM
Partitioner din Harddisk
Vlg CPU
Nvidia Generelt
Drivers Generelt
Vlg Bundkort
Vlg Harddisk
Vlg Grafikkort
Grafikkort Generelt
Installer harddisken
USB Ukendt enhed
DDR RAM
RAM generelt
Ml Hastigheden
Kan du kre Vista
Hvad er en Hacker
CPU oversigt
Optimal skrmvisning
Optimer din computer
Ryd op p harddisken
Sidst opdaterede:
Optimer din computer
Core2Duo
Kan du kre Vista
RAM generelt
Gratis programmer
Athlon 64 X2
Sdan fjernes spyware
Ryd op p harddisken
Vlg Kleren
USB Ukendt enhed
cd/dvd - drevet
Optimal skrmvisning
DDR RAM
Antarctica CPU kler
Hvad er en Hacker
Drivers Generelt
Grafikkort Generelt
Links til EDB-Blade
Vlg Harddisk
Vlg RAM