Pc-Care

 

Brugervilkr, Cookies & Privatliv

 

Tilmeld dig nyhedsbrev


 

Grafikkort Generelt

Der sker utroligt meget på grafikkort-fronten nu om stunder. Men et er sikkert, der kommer altid et nyt grafikkort med nye funktioner og en højere ydelse end forgængeren.

Der er i dag kun få store grafikchip-producenter tilbage. Senest er 3Dfx blevet opløst og solgt til deres største konkurrent Nvidia, og nu står kampen om det attraktive 3D marked mellem Nvidia og ATI, mens Matrox stadig sidder stærkt på det professionelle marked, samt viode markedet. Når man skal vælge et grafikkort er der mange ting at tage højde for, men det er altid vigtigt at se på det behov man har. Hvis der skal spilles gælder det selvfølgelig om at få et grafikkort baseret på en grafikchip der kan levere så mange pixels/s som overhovedet muligt. Der skal også ses på hukommelsen på grafikkortet, for det betyder meget hvilken type RAM der er monteret, og hvilken hastighed den kører med. men der er mange andre variabler, og skal man følge med, må man sætte sig ind i markedet, læse test i forskellige blade og på forskellige hardware testsider.

I det følgende har vi valgt at koncentrerer os om de største producenter af grafikchips. Samt den en gang så tronende gigant 3Dfx. Der vil være en forklaring af en stribe grafikchip. Det er her værd at bemærke, at vi ikke går ind på de enkelte grafikkort, for der er uendelig mange producenter af grafikkort, og de vælger hver i sær deres egen løsning til grafikkort. Nogen producere billige grafikkort med billig og langsom RAM, andre laver dyre grafikkort med TV-ind og TV-ud, samt ekstra fantastiske kølere og hurtig men dyr RAM. Fælles for dem alle er at de har brug for en grafikchip for at få det hele til at fungere, og det er selve chippen vi vil se på under denne kategori.


Sponsor:
Vind i Poker.dk
Min IP.dk
Mobiltest.dk
IT-Artikler.dk
Mest Viste:
Vlg RAM
Partitioner din Harddisk
Vlg CPU
Nvidia Generelt
Drivers Generelt
Vlg Grafikkort
Vlg Bundkort
Vlg Harddisk
Installer harddisken
Grafikkort Generelt
USB Ukendt enhed
DDR RAM
Hvad er en Hacker
RAM generelt
Kan du kre Vista
Ml Hastigheden
CPU oversigt
Optimer din computer
Ryd op p harddisken
Optimal skrmvisning
Sidst opdaterede:
Det rette tastatur gr en forskel
Derfor br din PC have en VPN
F mest muligt ud af din computer med fibernet
Fiks computeren, fr det er for sent
3 gode overvejelser ved kb af ny computer
Defragmentering af din computer Derfor br du gre det
VPN i Danmark Er NordVPN den bedste VPN?
Tag computeren med i kkkenet
Optimer din computer
Core2Duo
Kan du kre Vista
RAM generelt
Gratis programmer
Athlon 64 X2
Sdan fjernes spyware
Ryd op p harddisken
Vlg Kleren
USB Ukendt enhed
cd/dvd - drevet
Optimal skrmvisning
Andre Interessante:
Nvidia Generelt
3Dfx Generelt
ATI Generelt