Pc-Care

 

Brugervilkår, Cookies & Privatliv

 

Tilmeld dig nyhedsbrev


 

Sådan passer du bedst på din pc

Teknologi er blevet til en fast del af vores hverdag og derfor er en computer blevet nærmest undværlig. Der er ikke længere et skel mellem arbejdet og fritid, vi benytter os lige flittigt af computeren og dens muligheder. Uden computeren kunne vi ikke logge på vores netbank, tjekke vores e-post eller følge med i børnenes skoleskema. Vigtigheden og brugen af teknologien er altså stigende. Har du prøvet, dagen op til en eksamen, at din computer brød sammen? Eller at alle billederne fra brylluppet pludseligt forsvandt? Herunder finder du nogle få, men gode råd til, hvordan du får din pc til at holde længere og ikke stille dig i ubehagelige situationer.

Skab plads og luft til din pc

En af de hyppigste årsager til, at computere bryder sammen er, at de ganske enkelt brænder sammen, bogstavelig talt. I computerens åbninger, vil der hurtigt samle sig støv og til sidst vil den ej kunne ånde. Det er derfor vigtigt at lade computeren få luft. Det kan du gøre ved at støvsuge åbningerne. Endvidere er det en god ide, hvis du arbejder med en bærbar computer, at lade den stå frit. Mange benytter computeren i sengen, pakket godt ned i dynen, men det giver ikke muligheder for at computeren kan ånde og derved bliver den varm. Sådan undgår du at computeren pludseligt brænder sammen.

Skab plads på din pc

Computeren bliver med tiden mere og mere langsom. Mange skyder skylden på dårlig holdbarhedstid, men oftest er det grundet de mange musikfiler, billeder og dokumenter vi gennem tiden har samlet sammen. På samme måde som ældre mennesker, skal en ældre computer søge mere information igennem for at finde det rette. For at lette presset på computeren vil det være en god ide, at købe en ekstern harddisk, hvorpå du kan gemme alle dine filer. Filerne vil altså være at finde på den eksterne harddisk og derigennem ej fylde på selve enheden.

Opdatér systemerne

Med tiden opdateres mange af de programmer, som blev installeret ved computerens opstart, da der kommer nyere og bedre versioner. Ligeledes med computerens hukommelse, skal den på overarbejde, hvis den bliver belastet. Arbejder computeren med gamle systemer, som med tiden er blevet tunge for computeren at køre vil det gøre den langsom. Opdater derfor systemerne på computeren, så den kan følge med og du får bedst muligt udbytte af din computer.  

Ny opdateret computer

Det er dog også værd at huske, at computere også kan blive for gamle til de nyeste opdateringer. Ældre computere har ikke ligeså meget plads eller ligeså stor ydeevne, som nyere computere har, da der hele tiden udvikles nyt på markedet. Det vil altså sige, at man med tiden bliver nødsaget til at købe en ny computer, da systemet bliver langsomt af at skulle arbejde over med alle de nye opdateringer. Skal du finde en ny computer, som holder og er klar på de nyeste opdateringer, kan du finde den på Atea. Hér kan du finde de nyeste produkter fra dell. Du kan her finde både pc´er, skærme, servere mm. Alt sammen med til at levere din digitale fremtid.


Sponsor:
Vind i Poker.dk
Min IP.dk
Mobiltest.dk
IT-Artikler.dk
Mest Viste:
Vælg RAM
Partitioner din Harddisk
Vælg CPU
Nvidia Generelt
Drivers Generelt
Vælg Bundkort
Vælg Harddisk
Vælg Grafikkort
Grafikkort Generelt
Installer harddisken
USB Ukendt enhed
DDR RAM
RAM generelt
Kan du køre Vista
Mål Hastigheden
Hvad er en Hacker
CPU oversigt
Optimer din computer
Ryd op på harddisken
Optimal skærmvisning
Sidst opdaterede:
Tag computeren med i køkkenet
Optimer din computer
Core2Duo
Kan du køre Vista
RAM generelt
Gratis programmer
Athlon 64 X2
Sådan fjernes spyware
Ryd op på harddisken
Vælg Køleren
USB Ukendt enhed
cd/dvd - drevet
Optimal skærmvisning
DDR RAM
Antarctica CPU køler
Hvad er en Hacker
Drivers Generelt
Grafikkort Generelt
Links til EDB-Blade
Vælg Harddisk