Pc-Care

 

Brugervilkår, Cookies & Privatliv

 

Tilmeld dig nyhedsbrev


 

Så let kan du forsikre din PC

Er du i tvivl om, hvordan du bedst muligt forsikrer din PC imod skader og indbrud? Så læs med her, hvor vi gennemgår netop forsikring af computere og andet elektronisk udstyr.

Indboforsikringen dækker ved tyveri

Du har sandsynligvis allerede en ganske fornuftig indboforsikring, som dækker i tilfælde af eksempelvis brand, vandskader eller indbrud. Den dækker alle dine ejendele, og det vil naturligvis også sige, at den dækker over din PC og andet elektronisk udstyr i din bolig. Udfordringen med denne er imidlertid, at den udelukkende dækker under omstændigheder, du ikke selv er skyld i. Det er altså denne, du skal ty til, hvis der er oversvømmelse i huset, eller du får stjålet dine ting, men er du derimod selv medskyldig til en skade, kan den ikke bruges til noget. Taber du din computer under flytningen eller kommer til at spilde mad eller kaffe i den, er der altså ikke noget at hente ved indboforsikringen, selvom den ellers som udgangspunkt dækker dit IT-udstyr, og det er derfor værd at overveje at købe en elektronikforsikring.

Butikkernes elektronikforsikring

Når du handler ny elektronik, vil du ofte blive tilbudt at tilkøbe en form for elektronikforsikring, og det kan der være ganske glimrende fornuft i. Denne forsikring er nemlig langt mere omfattende, end indboforsikringen er, og den kan du derfor også drage nytte af, hvis du selv er medvirkende til, at din PC går i stykker. Der er altså ikke nogen grund til fuldkommen at afskrive denne mulighed, du skal blot være opmærksom på, at den kun dækker ét enkelt apparat. Det vil sige, at du skal tilkøbe en ny forsikring, hver eneste gang du køber ny elektronik, og dét kan selvfølgelig være lidt upraktisk. Desuden er der naturligvis forskel på, hvad de forskellige butikker kan tilbyde dig af forsikring, så inden du siger ja til denne mulighed, gør du klogt i at kigge nærmere på de konkrete betingelser. På den måde får du ikke nogen trælse overraskelser, hvis din computer pludselig går i stykker, og du regner med, at du kan få erstatning.

Elektronikforsikring som tilkøb til indboforsikringen

Af ovenstående kan man altså sammenfatte, at indboforsikringen er nemmest at arbejde med, idet den omfatter hele din bolig og alle dine ejendele, hvorimod butikkernes elektronikforsikring er mere omfattende i forhold til, hvad du kan få erstatning for. Heldigvis er der god mulighed for at kombinere de to, og det er altså dét, du bør overveje, hvis du vil have din PC godt forsikret. De forskellige forsikringsselskaber tilbyder nemlig elektronikforsikring som tilkøb, og den dækker i hovedtræk, ligesom butikkernes elektronikforsikring gør. Det smarte ved dette er bare, at du på den måde har hele din forsikring samlet ét sted, og det er naturligvis nemmere at holde styr på. Desuden kan du – hvis du har en elektronikforsikring i din indboforsikring – roligt købe ny computer, hvis der er behov for det. Så behøver du nemlig ikke at tænke på forsikring, da alle dine elektroniske apparater i forvejen er forsikret. Hvis du er interesseret i en sådan forsikring, er det nemmeste at kontakte dit forsikringsselskab og finde ud af, hvad de kan tilbyde dig. Der er mange forskellige løsninger inden for netop forsikringer, og derfor handler det selvfølgelig om at finde dén, der allerbedst matcher dine behov. Har du meget elektronik, er det i hvert fald værd at overveje at investere i en elektronikforsikring – det kan hurtigt komme til at koste dig dyrt, hvis du skal forsikre på ny, hver gang du køber elektronik, og ligeledes er det rart at være forsikret imod uheld som tabte computere eller kaffe, der er kommet på afveje.


Sponsor:
Vind i Poker.dk
Min IP.dk
Mobiltest.dk
IT-Artikler.dk
Mest Viste:
Vælg RAM
Partitioner din Harddisk
Vælg CPU
Nvidia Generelt
Drivers Generelt
Vælg Bundkort
Vælg Harddisk
Vælg Grafikkort
Grafikkort Generelt
Installer harddisken
USB Ukendt enhed
DDR RAM
RAM generelt
Hvad er en Hacker
Kan du køre Vista
Mål Hastigheden
Optimer din computer
CPU oversigt
Ryd op på harddisken
Optimal skærmvisning
Sidst opdaterede:
VPN i Danmark – Er NordVPN den bedste VPN?
Tag computeren med i køkkenet
Optimer din computer
Core2Duo
Kan du køre Vista
RAM generelt
Gratis programmer
Athlon 64 X2
Sådan fjernes spyware
Ryd op på harddisken
Vælg Køleren
USB Ukendt enhed
cd/dvd - drevet
Optimal skærmvisning
DDR RAM
Antarctica CPU køler
Hvad er en Hacker
Drivers Generelt
Grafikkort Generelt
Links til EDB-Blade