Pc-Care

 

Brugervilkår, Cookies & Privatliv

 

Tilmeld dig nyhedsbrev


 

Sådan sikrer du, at dine elektroniske apparater holder i lang tid

Sponsoreret

 Teknologiens udvikling er svær at følge med i, og efterhånden som årene går, har man flere og flere elektroniske apparater i hver husstand. Man har ofte både et TV, en iPhone eller smartphone, en form for tablet og en computer. Hvis man bor en hel familie sammen, er der ofte flere apparater per person i husstande. Alle apparater koster mange penge, og når man køber dem, så forventer man at de holder i lang tid, da man betaler mange penge for dem. Men hvad kan du gøre, for at forlænge udløbsdatoen på dine apparater? Få et par tips her.

 

Batteritype

Først og fremmest, er det en god ide at undersøge hvilken type batteri, der er i de forskellige elektroniske apparater, du har. Det er meget forskelligt, hvordan de skal lades op, og hvordan producenten anbefaler, at man oplader de forskellige apparater, nogle skal lades helt op hver gang, og andre anbefaler man at undgå at bruge helt op før opladning.

 

Vandskade

Dernæst er det en rigtig god ide at undgå, at dine elektroniske apparater kommer i nærheden af vand eller fugt. Flere og flere producenter er begyndt at producere apparater, der kan tåle en vis mængde vand, men det er altid en god ide at være på den sikre side, så undgå at tage dine elektroniske apparater med på eksempelvis badeværelset.

 

Rengøring

Til slut er det vigtigt at gøre dine elektroniske apparater rene udvendigt. Der kan samle sig en masse støv og skidt uden på dine apparater, hvorfor det er en god ide at gøre dem rent engang imellem, så det ikke samler sig nogle forskellige steder, hvor det kan ende med at gøre skade. Hvis et af dine apparater alligevel skulle have taget skade, kan du opsøge en reparatør. Det kan dog være dyrt, men frygt ikke, så kan du finde hjælp til at få råd her.


Sponsor:
Vind i Poker.dk
Min IP.dk
Mobiltest.dk
IT-Artikler.dk
Mest Viste:
Vælg RAM
Partitioner din Harddisk
Vælg CPU
Nvidia Generelt
Drivers Generelt
Vælg Bundkort
Vælg Harddisk
Vælg Grafikkort
Grafikkort Generelt
Installer harddisken
USB Ukendt enhed
DDR RAM
RAM generelt
Hvad er en Hacker
Kan du køre Vista
Mål Hastigheden
Optimer din computer
CPU oversigt
Ryd op på harddisken
Optimal skærmvisning
Sidst opdaterede:
Defragmentering af din computer – Derfor bør du gøre det
VPN i Danmark – Er NordVPN den bedste VPN?
Tag computeren med i køkkenet
Optimer din computer
Core2Duo
Kan du køre Vista
RAM generelt
Gratis programmer
Athlon 64 X2
Sådan fjernes spyware
Ryd op på harddisken
Vælg Køleren
USB Ukendt enhed
cd/dvd - drevet
Optimal skærmvisning
DDR RAM
Antarctica CPU køler
Hvad er en Hacker
Drivers Generelt
Grafikkort Generelt