Pc-Care

 

Brugervilkår, Cookies & Privatliv

 

Tilmeld dig nyhedsbrev


 

Derfor bør du undersøge flere udbydere af internet

Der er igennem de senere år kommet utroligt mange nye udbydere af bredbånd og internet generelt. Det har også skabt en hel masse konkurrence, nye bredbåndsvirksomheder og der er faktisk bare kommet en hel masse støj på det markedet, som har givet os en masse nye muligheder som forbrugere.

Det har også betydet at vi har fået mange flere muligheder for at få internet, hvor det er alt lige fra bredbånd, til fibernet, mobilt bredbånd og COAX forbindelsen igennem tv stikket.

Men som forbruger, så kan du drage mange fordele ved at udnytte konkurrencen og generelt udnytte at de forskellige udbyderes konkurrence til din fordel.

Få rabat ved at skifte

Når du skifter udbyder, så giver de fleste udbydere en opstarts rabat. Nogle udbydere giver mellem 3 og 6 måneder gratis, mens andre giver rabat på de første 6 måneder. Andre giver bare et par måneder gratis, og alt dette er meget forskelligt fra udbyder til udbyder.

Hvis du vælger at skifte til en ny udbyder, så skal du sikre dig at du ikke betaler noget oprettelsesgebyr, da de også har mulighed for at fjerne dette. Her spare du ofte 99 kroner som det koster de fleste steder.

Når du skifter så er du ofte bundet i 6 måneder, men efter de 6 måneder, så kan du skifte tilbage til din gamle udbyder og derved skaffe en ny rabat. Her kan du faktisk spare ret mange penge ved at skifte lidt frem og tilbage.

 

Få hurtigere forbindelser

Når du skifter udbyder af internet, så kan du også risikere at du kan få nogle langt hurtigere forbindelser til den samme pris eller til en lille merpris. Det kan altså betyde at du går fra 20 Mbit til 50 Mbit til samme pris, hvilket igen er fordi de forskellige udbydere gerne vil kæmpe om dig. Du kan bruge https://mit-bredbaand.dk/ som har en oversigt over 20 udbydere i landet, som også kan vise dig hvor hurtigt internet du kan få. Du kan også teste din egen hastighed på deres hjemmeside og derved sikre at får den hastighed som du betaler for.

 

Skift til en bedre teknologi

Der er efterhånden også kommet et stort udvalg af ny teknologi hos de forskellige udbydere. Mange af de små bredbåndsselskaber har lejet sig ind på TDC’s bredbånd igennem telefonkablerne, som betyder at de betaler en pris for at få lov at sælge deres løsning. Det betyder også at de ofte ikke har forbindelse til fibernet eller mobilt bredbånd, hvilket naturligvis gør det nødvendigt at undersøge markedet, hvis der er andre udbydere der tilbyder hurtigere teknologier.

Måske vil du hellere have mobilt internet i dit hjem fordi det er den hurtigste mulighed for at få en internetforbindelse. Her kan det være at der er en bedre hastighed, fordi du bor langt fra bredbånds centralen og ikke har adgang til fibernet.

Mobilt bredbånd kan opnå lynhurtige hastigheder hvis du bor tæt på en mast, og her snakker vi op imod 200 Mbit som er hurtigere end det meste bredbånd. 

 


Sponsor:
Vind i Poker.dk
Min IP.dk
Mobiltest.dk
IT-Artikler.dk
Mest Viste:
Vælg RAM
Partitioner din Harddisk
Vælg CPU
Nvidia Generelt
Drivers Generelt
Vælg Bundkort
Vælg Harddisk
Vælg Grafikkort
Grafikkort Generelt
Installer harddisken
USB Ukendt enhed
DDR RAM
RAM generelt
Kan du køre Vista
Hvad er en Hacker
Mål Hastigheden
CPU oversigt
Optimer din computer
Ryd op på harddisken
Optimal skærmvisning
Sidst opdaterede:
VPN i Danmark – Er NordVPN den bedste VPN?
Tag computeren med i køkkenet
Optimer din computer
Core2Duo
Kan du køre Vista
RAM generelt
Gratis programmer
Athlon 64 X2
Sådan fjernes spyware
Ryd op på harddisken
Vælg Køleren
USB Ukendt enhed
cd/dvd - drevet
Optimal skærmvisning
DDR RAM
Antarctica CPU køler
Hvad er en Hacker
Drivers Generelt
Grafikkort Generelt
Links til EDB-Blade