Pc-Care

 

Brugervilkår, Cookies & Privatliv

 

Tilmeld dig nyhedsbrev


 

Tips til at vedligeholde din computer

En computer er efterhånden en materiel genstand, som de fleste mennesker ejer. Computeren er den ting, vi ofte siger, at vi vil redde først, hvis der skulle opstå brand. Det er den, fordi vi opbevarer det meste af vores liv på computeren. Der er alt fra feriebilleder, musik, vigtige dokumenter til arbejdet, computerprogrammer, og opgaver og noter til studiet. Derfor er det vigtigt, at man sørger for, at vedligeholde sin computer, så den har en lang levetid. Ellers kan man blive nødt til at punge ud for en ny computer, hvilket man måske ikke lige har sparet sammen til. Derudover kan det være en god idé, at gemme de vigtigste filer på et USB-stik, hvis computeren pludselig skulle miste alt data.

Gør computeren hurtigere

Mange har problemer med en langsom computer, der ikke starter hurtigt nok op, eller bruger lang tid på at loade de forskellige hjemmesider. Dette kan man heldigvis gøre noget ved på forskellige måder. Det er ikke alle, der lige husker på, at slettede filer også skal slettes helt i papirkurven. Det kan sagtens hobe sig op, og komme til at fylde på computeren, og derved gøre den langsommere. Det samme gælder overflødige dokumenter og programmer på computeren, som man ikke benytter sig af, men ligger og fylder. Derudover kan eksempelvis browsertoolbars gøre browseroplevelsen meget langsom, og bør derfor også slettes. Samtidig kan man også overveje, at bruge en hurtig browser som Google Chrome eller Firefox, i stedet for Internet Explorer, der efterhånden er blevet kendt for at være langsom. Herudover er det en god huskeregel at opdatere computerens programmer. Det gælder især programmer som Adobe Reader, Antivirusprogrammer og Java.

Red computeren med en computerreparation

Hvis du har din computer kær, og ønsker at bevare den, selvom den er gået i stykker, kan det blive nødvendigt med en reparation af computer. Det kan blive meget dyrt, hvis man skal hen og investere i en helt ny computer, og derfor kan alternativet med en reparation godt betale sig. Der kan være problemer som, at computeren ikke vil starte eller udstyret, der ikke fungerer som det skal. Det er ved den slags problemer, at du bør få computeren repareret. Computerreparatører kan også opdatere din computer for dig, hvis du ikke selv ved, hvordan du skal gøre det. Der findes dog ofte manualer på nettet, der hurtigt kan hjælpe dig med dette, for at spare penge.


Sponsor:
Vind i Poker.dk
Min IP.dk
Mobiltest.dk
IT-Artikler.dk
Mest Viste:
Vælg RAM
Partitioner din Harddisk
Vælg CPU
Nvidia Generelt
Drivers Generelt
Vælg Bundkort
Vælg Harddisk
Vælg Grafikkort
Grafikkort Generelt
Installer harddisken
USB Ukendt enhed
DDR RAM
RAM generelt
Kan du køre Vista
Mål Hastigheden
Hvad er en Hacker
CPU oversigt
Optimer din computer
Optimal skærmvisning
Ryd op på harddisken
Sidst opdaterede:
Optimer din computer
Core2Duo
Kan du køre Vista
RAM generelt
Gratis programmer
Athlon 64 X2
Sådan fjernes spyware
Ryd op på harddisken
Vælg Køleren
USB Ukendt enhed
cd/dvd - drevet
Optimal skærmvisning
DDR RAM
Antarctica CPU køler
Hvad er en Hacker
Drivers Generelt
Grafikkort Generelt
Links til EDB-Blade
Vælg Harddisk
Vælg RAM