Pc-Care

 

Brugervilkår, Cookies & Privatliv

 

Tilmeld dig nyhedsbrev


 

Disney Plus – Vores ærlige mening af Streamingtjenesten fra Disney

Annonce

Disney Plus er lanceret, og selvom den kun er lanceret i USA så har vi valgt at komme med vores mening omkring hvad vi syntes om Disney’s streamingtjeneste. Disney Plus er som sagt ikke kommet til Danmark, men vi har faktisk også fundet en guide til hvordan du kan se Disney Plus i Danmark selvom du ikke har været i USA.

Hvad er Disney Plus?

Disney Plus er uden tvivl en af de streamingtjenester der har været ventet i længst tid for mange af os. Den har haft lidt tid at løbe på, fordi Disney lavede hype omkring denne streamingtjeneste som de ville lancere lang tid inden at den rent faktisk blev lanceret.

Streaming Plus er kun lanceret i USA, men vi kan fortælle at den indeholder en kæmpe mængde film og serier og der er ingen tvivl om at hvis man kan lide Marvel Superheltene såsom Spiderman og lignende, så vil denne streamingtjeneste være et ’’Must have’’ fordi de har alle Marvel superhelte filmene hos dem.

Derudover er der også rig mulighed for at se Star Wars da Disney også ejer Star Wars rettighederne og derfor også har dem på deres streamingtjeneste sammen med alle deres andre film muligheder.

De har naturligvis også de klassiske Disney Film som er oplagt til børnene, så der både er noget for børn og voksne i denne streaming tjeneste

Disney Plus Pris

Hvad koster Disney Plus spørger du nu. Den Disney Plus Pris de har i USA kommer nok til at være lavere end den bliver i Danmark, da der er en stor sandsynlighed for at de sætter prisen en anelse højere hos de lande vi har i Norden, da vi har en højere indtjening pr. indbygger, ligesom Netflix også har en højere pris i Danmark end i USA.

Men Disney Plus prisen for et abonnement er i dag 46 kroner om måneden (7 dollars) eller 463 kroner om året (70 dollars)

Denne pris er yderst attraktiv hvis man ser på de andre streamingtjenester som findes på markedet, men fordi Disney selv ejer alt deres indhold, så ejer de selv rettighederne og kan derfor undgå at betale for rettighederne hvilket gør det muligt at sænke prisen til et absolut minimum. 


Sponsor:
Vind i Poker.dk
Min IP.dk
Mobiltest.dk
IT-Artikler.dk
Mest Viste:
Vælg RAM
Partitioner din Harddisk
Vælg CPU
Nvidia Generelt
Drivers Generelt
Vælg Bundkort
Vælg Harddisk
Vælg Grafikkort
Installer harddisken
Grafikkort Generelt
USB Ukendt enhed
DDR RAM
RAM generelt
Hvad er en Hacker
Kan du køre Vista
Mål Hastigheden
Optimer din computer
CPU oversigt
Ryd op på harddisken
Optimal skærmvisning
Sidst opdaterede:
Derfor bør din PC have en VPN
Få mest muligt ud af din computer med fibernet
Fiks computeren, før det er for sent
3 gode overvejelser ved køb af ny computer
Defragmentering af din computer – Derfor bør du gøre det
VPN i Danmark – Er NordVPN den bedste VPN?
Tag computeren med i køkkenet
Optimer din computer
Core2Duo
Kan du køre Vista
RAM generelt
Gratis programmer
Athlon 64 X2
Sådan fjernes spyware
Ryd op på harddisken
Vælg Køleren
USB Ukendt enhed
cd/dvd - drevet
Optimal skærmvisning
DDR RAM