Pc-Care

 

Brugervilkår, Cookies & Privatliv

 

Tilmeld dig nyhedsbrev


 

Streaming af film og serier på hulu – sådan kan du se Hulu i Danmark

Annonce

Der findes uendeligt mange streamingtjenester i verden og mange tror at dem der findes i Danmark er de bedste stramingtjenester, men faktum er at der findes langt større og mere veletablerede streamingtjenester derude, som endnu ikke er kommet til Danmark og måske heller aldrig gør det, fordi Danmark er så lille et land, at det ikke kan betale sig at brede sig ud i det. Hulu er ikke i Danmark endnu og vi ved ikke om det kommer, men Hulu er uden tvivl en streamingtjeneste som er værd at nævne, som en af de bedste streamingtjenester. Og du kan godt se Hulu i Danmark, hvis du ved hvordan du gør det.

 

Hvad er Hulu?

Hulu er en af de største streamingtjenester i USA og er en af dem der er i kamp med en streamingtjeneste som Netflix, som uden tvivl er en af giganterne indenfor streaming. Hulu har et kæmpe udbud af film og serier, men adskiler sig fra Netflix ved at de ikke selv producere eget indhold men udelukkende holder sig til at fremvise film de får udefra. Du kan læse mere om Hulu på stream-tv.dk hvis du vil vide mere. 

Hvordan kan du se Hulu i Danmark?

For at se Hulu i Danmark, så skal du forbi deres geografiske blokering, som betyder at du i dag ikke kan oprette dig på Hulu og få et abonnement medmindre du er i USA. Så derfor skal du bruge en måde hvor du enten kan være i USA eller ved at snyde deres side til at tro du er i USA. Her kan du bruge VPN som er fuldstændig lovligt, men som gør at du logger på en server i USA og derved simulere at du befinder dig i USA, og derved får adgang til deres service.

Du skal dog også få købt et gavekort til Hulu, da de har lavet en ekstra sikkerhed som gør at du skal enten betale med amerikansk kreditkort eller et gavekort, så ´vores danske visa Dankort virker ikke hos dem.

Når du har købt en VPN tjeneste og et gavekort til hulu, så kan du blot logge på din VPN, vælge en server i USA og derefter 


Sponsor:
Vind i Poker.dk
Min IP.dk
Mobiltest.dk
IT-Artikler.dk
Mest Viste:
Vælg RAM
Partitioner din Harddisk
Vælg CPU
Nvidia Generelt
Drivers Generelt
Vælg Bundkort
Vælg Harddisk
Vælg Grafikkort
Installer harddisken
Grafikkort Generelt
USB Ukendt enhed
DDR RAM
RAM generelt
Hvad er en Hacker
Kan du køre Vista
Mål Hastigheden
Optimer din computer
CPU oversigt
Ryd op på harddisken
Optimal skærmvisning
Sidst opdaterede:
Fiks computeren, før det er for sent
3 gode overvejelser ved køb af ny computer
Defragmentering af din computer – Derfor bør du gøre det
VPN i Danmark – Er NordVPN den bedste VPN?
Tag computeren med i køkkenet
Optimer din computer
Core2Duo
Kan du køre Vista
RAM generelt
Gratis programmer
Athlon 64 X2
Sådan fjernes spyware
Ryd op på harddisken
Vælg Køleren
USB Ukendt enhed
cd/dvd - drevet
Optimal skærmvisning
DDR RAM
Antarctica CPU køler
Hvad er en Hacker