Pc-Care

 

Brugervilkår, Cookies & Privatliv

 

Tilmeld dig nyhedsbrev


 

Gratis online tests

Hvis du vil forbedre din viden inden for et specifikt område, er det oplagt at tage et kursus, men hvis du allerede har evnerne, men intet bevis på dem, så kan du tage en online test og få bevis på dine evner. De her nævnte kurser er gratis, og du får tilsendt en email med dit bevis. Hvis du vil have et rigtigt trykt bevis, koster det et lille gebyr, men det kan godt betale sig, for så kan du sende det med når du for eksempel skal søge nyt job!

Her får du en liste over de mest interessante test, de er alle på engelsk men det er nok ikke et problem i dagens Danmark.

Microsoft Windows XP
Her skal du vise om du kan bruge Windows XP. SPørgsmålene omhandler blandt andet filhåndtering, generelle funktioner og tilbehørsprogrammer.

Computer skill test
Her skal der svares på de mere almindelige spørgsmål om computerens software og hardware. Hvis du har klikket rundt her på PC-Care vil du klare denne test godt.

Computer tekniker test
For den mere hardcore computernørd er der her mulighed for at bevise sit værd når det kommer til det helt tunge stof som en computer tekniker skal vide. alt lige fra Interrupts over databusser til processorer.

Microsoft Word 2000
Find ud af hvor god du er til at bruge Word 2000. Spørgsmålene omhandler formatering af tekster, indsættelse af grafik, generel brug af Word 2000 og meget mere.

Microsoft Word 2007 (BETA)
Find ud af hvor god du er til at bruge Word 2007. Spørgsmålene omhandler formatering af tekster, indsættelse af grafik, generel brug af Word 2007 og meget mere.

Microsoft Excel 2000
Find ud af hvor god du er til at bruge Excel 2000. Spørgsmålene omhandler den generelle brug af Excel 2000, indtastning af data i regneark, formler og meget mere.

Microsoft Excel 2007 (BETA)
Find ud af hvor god du er til at bruge Excel 2007. Spørgsmålene omhandler den generelle brug af Excel 2007, indtastning af data i regneark, formler og meget mere.

Microsoft PowerPoint 2000
Skal du lave layout, slides mm. så er det PowerPoint der tæller. Her kan du få et bevis på dine evner med programmet. Spørgsmålene omhandler den gennerelle brug af PowerPoint 2000, præsentationer, grafiske funktioner mm.

Microsoft PowerPoint 2007 (BETA)
Skal du lave layout, slides mm. så er det PowerPoint der tæller. Her kan du få et bevis på dine evner med programmet. Spørgsmålene omhandler den gennerelle brug af PowerPoint 2007, præsentationer, grafiske funktioner mm.


Sponsor:
Vind i Poker.dk
Min IP.dk
Mobiltest.dk
IT-Artikler.dk
Mest Viste:
Vælg RAM
Partitioner din Harddisk
Vælg CPU
Nvidia Generelt
Drivers Generelt
Vælg Bundkort
Vælg Harddisk
Vælg Grafikkort
Installer harddisken
Grafikkort Generelt
USB Ukendt enhed
DDR RAM
RAM generelt
Hvad er en Hacker
Kan du køre Vista
Mål Hastigheden
Optimer din computer
CPU oversigt
Ryd op på harddisken
Optimal skærmvisning
Sidst opdaterede:
Fiks computeren, før det er for sent
3 gode overvejelser ved køb af ny computer
Defragmentering af din computer – Derfor bør du gøre det
VPN i Danmark – Er NordVPN den bedste VPN?
Tag computeren med i køkkenet
Optimer din computer
Core2Duo
Kan du køre Vista
RAM generelt
Gratis programmer
Athlon 64 X2
Sådan fjernes spyware
Ryd op på harddisken
Vælg Køleren
USB Ukendt enhed
cd/dvd - drevet
Optimal skærmvisning
DDR RAM
Antarctica CPU køler
Hvad er en Hacker
Andre Interessante:
Tests for udviklere