Pc-Care

 

Brugervilkår, Cookies & Privatliv

 

Tilmeld dig nyhedsbrev


 

Antispyware

Spyware er nogen gange meget svært at identificere og slettet, derfor har vi her samlet en liste over programmer som kan hjælpe dig med at fjerne den irriterende spyware.

Anti Explorator
Programmet er udviklet af det danske firma Anti Explorator, som har vundet anerkendelse på verdensplan for deres sikkerhedsløsning. Dette er deres anti spyware program, og det virker særdeles godt.
Det er nemt at bruge, og du kan gratis hente en prøveversion på deres site. Anti Explorator er meget grundigt, og er derfor også ret lang tid om at scanne din maskine, men den tid er givet godt ud, for efterfølgende har du en spywarefri computer.
Anti Explorator

Ad-aware
Lavasoft blev verdenskendte for deres Adaware, og det er ikke uden grund. Firmaet har gjort et virkelig godt stykke arbejde med denne spywarescanner. Den er hurtig og grundig, og nem at bruge. Dog er den ikke helt så nem at bruge som Spywarefighter, for eksempel skal man manuelt opdatere definitionsdatabasen.
En fordel ved Adwaware er dog at det fås i en helt gratis version, som hedder Adaware SE personal, denne version kan scanne og rense computeren, men den har ikke en online realtime scanner.
Ad-aware 

Spybot
Er et andet alternativ, det er et helt gratis program, og er en glimrende spyware-scanner.Programmet har mange avancerede funktioner, og kan derfor ikke anbefales til nybegyndere. Hvis du er godt inde i computere, kan du dog hav eglæde af de mange forskellige tools der følger med Spybot. Desværre er programmet ikke helt så effektivt som spywarefighter og Adaware, sidstnævnte som også er gratis.
Spybot 

HijackThis
er et andet program du kan bruge, hvis alt andet har fejlet. Spybot og Ad-aware eller en virus-scanner finder ikke alt, så hvis du stadig har problemer, bruger du Hijackthis. Når du køre programmet, viser den en liste med at hvad der starter op på din PC, det kunne fx. være spyware og andet skidt, men OGSÅ legale ting. Du skal passe meget på programmet, hvis du ikke kender det!
Du kan lægge en log i PC-Care's forum, og vi kigger på hvad der skal fjernes.
HijackThis

For fremtiden
Når du føler PC'en er blevet renset, skal du sørge for at dit system ikke kan bliv einficeret igen. Det kan enten gøres med en realtime scanner, som i Adaware Pro eller SPywarefighter, eller du kan "immunisere" dit system med for eksempel Spybot.
Immunisering betyder at du fortæller Windows, at visse programmer / sider ikke har rettigheder til at køre. Det beskytter dig så, hvis du besøger en side der prøver på at installere ondt software, så er siden ikke i stand til at gøre det, da Windows er blevet fortalt, ikke at tillade det pågældende program at køres.

Uheldigvis kommer der hele tiden nye varianter af spyware / hijackers, inden spybot kan nå at opdatere sin database. Derfor ville det være en god ide at bruge spywareblaster, til at hjælpe med at update spyware-scanneres database mere jævnligt.
Spywareblaster


Sponsor:
Vind i Poker.dk
Min IP.dk
Mobiltest.dk
IT-Artikler.dk
Mest Viste:
Vælg RAM
Partitioner din Harddisk
Vælg CPU
Nvidia Generelt
Drivers Generelt
Vælg Bundkort
Vælg Harddisk
Vælg Grafikkort
Installer harddisken
Grafikkort Generelt
DDR RAM
USB Ukendt enhed
Hvad er en Hacker
RAM generelt
Kan du køre Vista
Mål Hastigheden
CPU oversigt
Optimer din computer
Ryd op på harddisken
Optimal skærmvisning
Sidst opdaterede:
Det rette tastatur gør en forskel
Derfor bør din PC have en VPN
Få mest muligt ud af din computer med fibernet
Fiks computeren, før det er for sent
3 gode overvejelser ved køb af ny computer
Defragmentering af din computer – Derfor bør du gøre det
VPN i Danmark – Er NordVPN den bedste VPN?
Tag computeren med i køkkenet
Optimer din computer
Core2Duo
Kan du køre Vista
RAM generelt
Gratis programmer
Athlon 64 X2
Sådan fjernes spyware
Ryd op på harddisken
Vælg Køleren
USB Ukendt enhed
cd/dvd - drevet
Optimal skærmvisning
Samme Kategori:
Hvad er Spyware
Sådan fjernes spyware
Undgå at få Spyware
Andre Interessante:
AVG Antivirus
Undgå Virus
Generelt om Backup
Backup strategi
Gratis programmer