Pc-Care

 

Brugervilkr, Cookies & Privatliv

 

Tilmeld dig nyhedsbrev


 

Sikre beskeder i MSN

Vidste du at de beskeder du sender via Windows Messenger, sendes i helt almindelig tekst over internettet? Har du selv sendt kodeord til email, kontonumre og andre personlige informationer via messenger?

Messenger bruges også ofte til at kommunikere på arbejdspladserne, kolleger deler viden via Messenger som aldrig før, og ofte sendes der kodeord og login til centrale servere via Messnger, men det er ikke sikkert, så nu er det måske på tide at få gjort noget ved sikkerheden.

Heldigvis er det både nemt og gratis at gøre noget ved problemet med Simp Lite MSN , ihvertfald for private, for hvis du skal bruge programmet kommercielt koster det noget. Du må dog gerne bruge det på arbejdet til private beskeder!

Hent programmet og installer det på din computer. Når installationen er færdig, kommer du til en wizard der hjælper dig med at generere en krypteringsnøgle. Det sker ved at du bevæger musen rundt på skærmen. Efter nøglen er genereret, er du klar til at bruge programmet, du skal dog først lige ind under Simp settings, og aktivere hvilken chat klient du benytter.


Fra nu af vil programmet selv sørge for at undersøge om dem du snakker med også har installeret Simp, og hvis de har vil Simp udveksle krypteringsnøgler mellem de to computere helt automatisk. Du skal dog acceptere nøglen første gang du snakker med personen, og her skal du selvfølgelig være helt SIKKER på at det er den rigtige person du har fat i.

 Når nøglen er accepteret, snakker du krypteret med modparten, og teksten som du modtager vil være grøn. Hvis du snakker med en som ikke kører krypteret, vil teksten være rød, og du vil modtage en advarsel i en "ballon" fra systemtrayen. Dette kan selvfølgelig slås fra, så du kun ser den røde tekst som modparten sender, men du kunne jo opfordre alle dine venner til at installere programmet, det er sikkert, nemt og gratis, så hvorfor lade vær?


Sponsor:
Vind i Poker.dk
Min IP.dk
Mobiltest.dk
IT-Artikler.dk
Mest Viste:
Vlg RAM
Partitioner din Harddisk
Vlg CPU
Nvidia Generelt
Drivers Generelt
Vlg Bundkort
Vlg Harddisk
Vlg Grafikkort
Installer harddisken
Grafikkort Generelt
DDR RAM
USB Ukendt enhed
Hvad er en Hacker
RAM generelt
Kan du kre Vista
Ml Hastigheden
CPU oversigt
Optimer din computer
Ryd op p harddisken
Optimal skrmvisning
Sidst opdaterede:
Det rette tastatur gr en forskel
Derfor br din PC have en VPN
F mest muligt ud af din computer med fibernet
Fiks computeren, fr det er for sent
3 gode overvejelser ved kb af ny computer
Defragmentering af din computer Derfor br du gre det
VPN i Danmark Er NordVPN den bedste VPN?
Tag computeren med i kkkenet
Optimer din computer
Core2Duo
Kan du kre Vista
RAM generelt
Gratis programmer
Athlon 64 X2
Sdan fjernes spyware
Ryd op p harddisken
Vlg Kleren
USB Ukendt enhed
cd/dvd - drevet
Optimal skrmvisning
Andre Interessante:
Norton Antivirus
Beskyt dig mod hackere
Undg Virus
Backup NOT TO DO
Derfor br din PC have en VPN