Pc-Care

 

Brugervilkår, Cookies & Privatliv

 

Tilmeld dig nyhedsbrev


 

VPN guide – 3 tips til at bruge VPN

Annonce

Vil du gerne bruge VPN tjenester men er lidt usikker på hvordan du kommer i gang og er måske også lidt usikker på hvordan en VPN tjeneste fungere helt præcist, så vil vi i denne artikel hjælpe dig med at få svar på disse spørgsmål og give dig en ide om hvilke fordele du kan få ved at bruge en VPN tjeneste når ud logger på internettet. Med denne VPN guide skulle du gerne vide de vigtigste ting bagefter. Lad os kigge på det. 

Brug VPN til at se Amerikansk Netflix fra USA

Når du skal bruge en VPN så bør du sørge for at udnytte alle de fordele der reelt set er fordele for dig, og her er en af de store for mange der bruger streaming, at du med VPN kan se Amerikansk Netflix i Danmark, hvor der medfølger en hel masse fordele ved dette. Du kan blandt andet se langt flere film og serier med det Amerikanske Netflix end du kan med det danske, da de i USA har langt flere rettigheder til film og serier end de har købt til det danske markedet. Derudover er prisen på Netflix i USA også billigere hvilket betyder at du kan spare penge på at bruge VPN til at se Amerikansk Netflix 

Download Torrents med VPN

Selvom Torrents ikke nødvendigvis er lovligt, så er der mange der bruger VPN til at skjule deres ip-adresse når de gør det for at sikre at deres identitet ikke bliver vist for andre. Derfor er det også en af de ting man kan bruge en VPN tjeneste til. 

Se danske streaming tjenester i udlandet med VPN

 

Hvis du er på ferie så er det meget rart at man kan følge med i lidt dansk tv i stedet for at skulle nøjes med det udenlandske tv som er på hotellerne som man alligevel ikke forstår noget som helst af. Dette er også en fordel for børnene som kan streame deres ynglings børneserier og film på deres tablets, som man eksempelvis ikke kan med streaming tjenester om TV2 play, Viaplay eller Netflix. Men med en VPN så kan du logge på en server i Danmark og se alle de danske streaming tjenester uden problemer. Du kan se en hel masse andre fordele på VPN-zone.dk her hvis du vil vide hvilke streaming tjenester der er oplagt til netop dette.


Sponsor:
Vind i Poker.dk
Min IP.dk
Mobiltest.dk
IT-Artikler.dk
Mest Viste:
Vælg RAM
Partitioner din Harddisk
Vælg CPU
Nvidia Generelt
Drivers Generelt
Vælg Bundkort
Vælg Harddisk
Vælg Grafikkort
Grafikkort Generelt
Installer harddisken
USB Ukendt enhed
DDR RAM
RAM generelt
Hvad er en Hacker
Kan du køre Vista
Mål Hastigheden
Optimer din computer
CPU oversigt
Ryd op på harddisken
Optimal skærmvisning
Sidst opdaterede:
VPN i Danmark – Er NordVPN den bedste VPN?
Tag computeren med i køkkenet
Optimer din computer
Core2Duo
Kan du køre Vista
RAM generelt
Gratis programmer
Athlon 64 X2
Sådan fjernes spyware
Ryd op på harddisken
Vælg Køleren
USB Ukendt enhed
cd/dvd - drevet
Optimal skærmvisning
DDR RAM
Antarctica CPU køler
Hvad er en Hacker
Drivers Generelt
Grafikkort Generelt
Links til EDB-Blade