Pc-Care

 

Brugervilkår, Cookies & Privatliv

 

Tilmeld dig nyhedsbrev


 

Lån til din nye computer i dag

Annonce

Du kender det selv. Det har lige været jul, året er først lige gået i gang, og vi har endnu ikke fået sparet sammen endnu. Det kan være træls at stå uden råderum, hvis der er noget man virkelig har brug for. Derfor kan en løsning sommetider være at låne pengene andetsteds, så du ikke skal vente utroligt lang tid på at få fat i det, du har brug for.

Hvilken skal det være

Når du har lånt pengene til for eksempel en ny computer, kan det være smart lige at gøre sig nogen overvejelser inden købet. Sommetider har vi en tendens til at kaste os ud i den første og den bedste, fordi vi blot glæder os så meget til at komme i gang. Men det kan ofte lønne sig lige at tage et skridt tilbage, og tage lidt længere tid til at overveje, hvilken det skal være. Hvad skal computeren koste, hvad skal den kunne, og hvad er vigtigt for dig. Hvis ikke vi gennemtænker det inden vi går ned i butikken, er risikoen for at vi får noget forkert med hjem stor.

Sikkerhed kommer først

Når du endelig kommer hjem med din nye lækre computer, er det igen vigtigt at du husker at passe på den. Passe på den kan jo betyde rigtig mange ting, selvfølgelig skal du passe fysisk på den, og sørge for den ikke går i stykker på anden dag, men du skal også passe på den, når du er på nettet. I nyere tider er sikkerheden på nettet blevet mere og mere udfordret af folk, som prøver at hacke andres computere, så de kan udnytte deres informationer. Dette er noget man skal være opmærksom på, så husk altid at opdatér din computer, så den har den bedste chance for at beskytte sig selv, hvis nogen skulle prøve at hacke den.  


Sponsor:
Vind i Poker.dk
Min IP.dk
Mobiltest.dk
IT-Artikler.dk
Mest Viste:
Vælg RAM
Partitioner din Harddisk
Vælg CPU
Nvidia Generelt
Drivers Generelt
Vælg Bundkort
Vælg Harddisk
Vælg Grafikkort
Grafikkort Generelt
Installer harddisken
USB Ukendt enhed
DDR RAM
RAM generelt
Kan du køre Vista
Mål Hastigheden
Hvad er en Hacker
CPU oversigt
Optimer din computer
Ryd op på harddisken
Optimal skærmvisning
Sidst opdaterede:
VPN i Danmark – Er NordVPN den bedste VPN?
Tag computeren med i køkkenet
Optimer din computer
Core2Duo
Kan du køre Vista
RAM generelt
Gratis programmer
Athlon 64 X2
Sådan fjernes spyware
Ryd op på harddisken
Vælg Køleren
USB Ukendt enhed
cd/dvd - drevet
Optimal skærmvisning
DDR RAM
Antarctica CPU køler
Hvad er en Hacker
Drivers Generelt
Grafikkort Generelt
Links til EDB-Blade