Tag computeren med i køkkenet Annonce Internettet har gjort det muligt at være ekstra kreativ når det gælder madlavning. Vi er ej længere afhængige af mormors gamle kogebøger, men kan finde alle de opskrifter vi kunne drømme om på det store internet. Derfor skal du ikke være bleg for at henkaste din improviserende mad-kreativitet og hente inspiration fra nettet. Jo flere forskellige opskrifter og tilberedningsmetoder du lære at kende, des større handlerum får du i dine madevner. Herunder finder du en kort introduktion til, hvad du kan finde på af mad, som nytænkende og eksperimenterende kok. Følg sundhedstrenden Det er blevet januar, hvilket for de fleste henvender sig til slankekure, træningscentre og et nyt jeg. Det er i dag blevet moderne at gå meget op i velfærd hos dyr og de stoffer der er at finde i vores mad. Dette indebærer forskellige madstilarter såsom stenaldermad, vegetarisk og vegansk mad. Dette er det helt nye, hvor Klidmoster kan give dig en masse opskrifter, som henvender sig til dette. Får du veganske gæster, så behøver du altså ikke blive nervøs og bede dem medbringe deres egen mad. De vil elske dig for at brillere med lækker mad efter deres smag. Leg kongens efterfølger Måske du har set denne ”leg”, når de med sved på panden står og ryster på hænderne i Master Chef eller Den store bagedyst. Prøv det af derhjemme. Tag den bærbare computer med ud i køkkenet og find en kok eller konditor på YouTube, som står og viser, hvordan maden laves. Du kan følge med i køkkenet, ved at gøre præcis det samme som den, i samme tempo. Dette er sjovt, hvis du har mistet din glæde for madlavning. Du får mulighed for at konkurrere mod dig selv og lærer samtidigt nye teknikker. Start egen virksomhed Alt den træning i, at blive en bedre kok har muligvis tændt noget i dig. Det kan være du er blevet så dygtig at du ønsker at gøre mad til din levevej. Computeren giver dig her mulighed for at promovere din nye virksomhed, således du kan få kunder eller besøgende til dit helt eget sted. Der er dog en masse regler, når det omhandler virksomheder eller restauranter, som har med fødevarer at gøre. Hos fødevarestyrelsen kan du læse mere om, hvordan du opgiver din virksomhed under reglerne for fødevarer. |