Pc-Care

 

Brugervilkår, Cookies & Privatliv

 

Tilmeld dig nyhedsbrev


 

Gaver til nørden - 2 gaveideer med mode til mænd

Annonce

Skal du give en gave til en rigtig nørd, så er det en perfekt mulighed for at give ham en gave med mode, så du kan have en indflydelse på hvordan nørdede mænd går klædt, da mode til mænd som regel ikke er noget som de går særligt meget op i. Men vi har fundet nogle ting hos mandemagasinet.dk som har givet inspiration til denne artikel, hvor vi vil komme med 3 gaveideer til nørder som ikke selv går op i den nyeste mode.

Køb en morgenkåbe til mænd

Hvis man kender en rigtig nørd, så ved man også at de som regel er længe oppe, og står op og påbegynder at spille på enten computeren, Playstation eller lignende spillekonsol direkte efter at de kommer ud af sengen. Så hvorfor ikke købe en morgenkåbe de kan hoppe direkte i, så de slipper for at skulle finde tøjet frem eller måske endda bare sidde i underbukser. For ellers så ender de med at sidde i underbukser og måske ikke bemærke at deres føder bliver kolde og de potentielt bliver forkølet. Her vil du kunne finde morgenkåbe til herre som uden tvivl kan give inspiration til at finde den helt rigtige. Disse morgenkåber er nemlig af bedste kvalitet og af de mest kendte mærker.

Giv et flot herreur til ham

Hvis morgenkåben måske allerede er ejet eller hvis du allerede nu ved at det ikke bliver noget der bliver brugt, så vil det næste forslag her på listen sikkert være interessant. Du kan se herreure som måske kan give dig inspiration til at finde et af de flotte herreure som du som rent faktisk vil blive brugt.

 

Når du skal købe et ur til ham, så er det naturligvis vigtigt at du ved hvilken størrelse han bruger i sine andre ure. Så derfor kan du med fordel lige låne et af hans ure for at måle hvor stort hans ur er, så du har en ide om hvor stort dette ur skal være. 


Sponsor:
Vind i Poker.dk
Min IP.dk
Mobiltest.dk
IT-Artikler.dk
Mest Viste:
Vælg RAM
Partitioner din Harddisk
Vælg CPU
Nvidia Generelt
Drivers Generelt
Vælg Bundkort
Vælg Harddisk
Vælg Grafikkort
Grafikkort Generelt
Installer harddisken
USB Ukendt enhed
DDR RAM
RAM generelt
Kan du køre Vista
Mål Hastigheden
Hvad er en Hacker
CPU oversigt
Optimer din computer
Ryd op på harddisken
Optimal skærmvisning
Sidst opdaterede:
Tag computeren med i køkkenet
Optimer din computer
Core2Duo
Kan du køre Vista
RAM generelt
Gratis programmer
Athlon 64 X2
Sådan fjernes spyware
Ryd op på harddisken
Vælg Køleren
USB Ukendt enhed
cd/dvd - drevet
Optimal skærmvisning
DDR RAM
Antarctica CPU køler
Hvad er en Hacker
Drivers Generelt
Grafikkort Generelt
Links til EDB-Blade
Vælg Harddisk