Pc-Care

 

Brugervilkår, Cookies & Privatliv

 

Tilmeld dig nyhedsbrev


 

Overvejelser før du køber ny computer

Annonce 

Åh nej - der røg din varme pumpkin spiced latte, lige ned i din computer. Lige meget hvilken situation du befinder dig, er det en dårlig ting, at få ødelagt sin computer. Om du er ung og studerende, eller familiefar med fast arbejde, er vi næsten alle afhængige af vores computere. Hvis din computer ligefrem er gået i stykker fordi du har spildt din latte der i, eller om den er gået i stykker af en anden grund, står du og har brug for at købe en ny. I denne artikel kan du få gode overvejelser, før du køber din næste PC.

Hvad skal du bruge den til

Før du beslutter dig for at købe computer, er det vigtigt at overveje hvad du skal bruge den til. Alle computere er forskellige, og de har hver især deres egne egenskaber. Skal du derfor bruge din computer til at game, er det vigtigt at du er opmærksom på dens hastighed, grafikkort og RAM. Du kan læse mere om de forskellige dele her. Hvis du rejser meget, kan det være oplagt at lede efter en computer, som er let og lille. Flyver du meget, vil det lettere med en computer som du hurtigt kan pakke op og pakke ned. Det kan også være, at du leder efter en computer, som du kan bruge til dit arbejde. Er du eksempelvis fotograf, har du brug for at kunne gemme mange billeder på din PC. Derfor kan det være vigtigt med en computer, der har meget plads.

Hvilken pris vil du betale for din computer

Når du har besluttet dig for en bestemt type PC, er det på tide at investere i den. Dog er det med at holde tungen lige i munden, for at undgå at blive snydt, da der ofte er mange udbydere som tager forskellige priser for den samme computer. Ved siden dette, er der ofte specifikke mærker, som tager overpris for deres computere. Overvej derfor før du køber PC, om det for dig er nødvendigt, at købe den nyeste og dyreste PC? Hvis du ikke har brug for de egenskaber, som den nyeste model tilbyder, kan du spare penge ved at købe en ældre model. Ligeledes kan du overveje, om du kan få gavn af en brugt computer. Har man ikke behov for at ens computer har de nyeste egenskaber, kan man til en god pris, finde brugte computere som fungerer godt.

Spar penge ved at være tålmodig

Der kan være penge at spare, hvis du venter med at købe en computer, til der er tilbud. Flere gang om året, holder butikker forskellige kampagner. Om det er en fødselsdags kampagne, end-of-season sale, black Friday eller Cyber-Monday, kan det betale sig at være tålmodig, og vente til computeren er på tilbud. Til disse kampagner, vil du højst sandsynligt også kunne finde tilbud på de gadgets og tilbehør, som din computer har brug for. Har du brug for et godt tilbud på et mobil abonnement, kan du finde det her.


Sponsor:
Vind i Poker.dk
Min IP.dk
Mobiltest.dk
IT-Artikler.dk
Mest Viste:
Vælg RAM
Partitioner din Harddisk
Vælg CPU
Nvidia Generelt
Drivers Generelt
Vælg Bundkort
Vælg Harddisk
Vælg Grafikkort
Grafikkort Generelt
Installer harddisken
USB Ukendt enhed
DDR RAM
RAM generelt
Kan du køre Vista
Mål Hastigheden
Hvad er en Hacker
CPU oversigt
Optimer din computer
Ryd op på harddisken
Optimal skærmvisning
Sidst opdaterede:
Tag computeren med i køkkenet
Optimer din computer
Core2Duo
Kan du køre Vista
RAM generelt
Gratis programmer
Athlon 64 X2
Sådan fjernes spyware
Ryd op på harddisken
Vælg Køleren
USB Ukendt enhed
cd/dvd - drevet
Optimal skærmvisning
DDR RAM
Antarctica CPU køler
Hvad er en Hacker
Drivers Generelt
Grafikkort Generelt
Links til EDB-Blade
Vælg Harddisk