Pc-Care

 

Brugervilkår, Cookies & Privatliv

 

Tilmeld dig nyhedsbrev


 

4 uundværlige stykker software til din PC

Hvis din bærbare computer helt ny, er det vigtigt, at du downloader det mest essentielle software med det samme, så du hurtigst muligt kan få mest muligt ud af din nye PC. Derfor kommer vi her med 4 populære softwares, der er helt uundværlige i brugen af din computer. 

 

Google Chrome

At kunne komme på internettet er altafgørende for at kunne bruge sin PC. Derfor er det vigtigt at have en god internetbrowser. Der findes mange forskellige internetbrowsere på markedet, men den mest benyttede internetbrowser i verden er Google Chrome. Google Chrome blev lanceret i 2008 og har siden da været førende inden for hastighed, funktioner og brugervenlighed. Derfor er Google Chrome meget anbefalelsesværdig som god og pålidelig internetbrowser til at komme på internettet.

 

Java

Java er et af de mest populære software-programmer i hele verden, og det bruges både til computere, smartphones og TV. For stort set alle programmer er det nødvendigt at have downloaded Java til din PC for at disse programmer skal kunne fungere optimalt. 

Java bruges til alt fra netbank til chat rooms og til at spille spil online. Faktisk kræver stort set alt, hvad du foretager dig på internettet, en Java-opdatering, og derfor er Java uundværligt, når du skal på internettet fra din nye PC. Har du ikke denne software, er din PC stort set ubrugelig, og derfor er det vigtigt at hente denne software som noget af det første, når du får en ny computer. 

 

Antivirusprogram

Det er altid vigtigt at beskytte sin nye computer, og derfor at det vigtigt at have et antivirusprogram. Har du en Mac, er antivirusprogrammet Mackeeper værd at anbefale, og har du en Windows-computer, findes der mange andre gode antivirusprogrammer, eksempelvis Norton og Avira. Det er altid vigtigt at holde sin computer godt beskyttet, så den ikke pludselig går i sort, og vigtige filer og dokumenter går tabt, eller dine personlige oplysninger bliver stjålet og misbrugt.

 

Microsoft Office

Skal du bruge din computer til studie eller arbejde, er det en god idé at anskaffe dig Microsoft Office. Microsoft Office er en kontorpakke af software, der bruges af både private og virksomheder til mange typer af opgaver. Microsoft Office-pakken er den mest udbredte kontorpakke og indeholder kendte applikationsprogrammer til regneark, præsentationer og tekstbehandling, nemlig Excel, PowerPoint, OneNote og Word. Især Word er et program, der er meget brugbart for langt de fleste computerbrugere, fordi det fungerer som en digital papirblok, som du kan bruge til at nedskrive, lagre og dele mange forskellige typer af informationer. Word tilbyder et hav af forskellige funktioner inden for tekstbehandling, blandt andet forskellige layouts, farver, kolonner, tabeller og skrifttyper og –størrelser, og programmet er på den måde meget brugbart til mange forskellige typer af kontorarbejde og opgaveskrivning.

Ligesom med det telefoniske omstillingsanlæg eller kaffeautomaten skal der være styr på elektronikken på arbejdspladsen, så man kan yde sit allerbedste, og derfor er Microsoft Office uundværligt til arbejdsmæssig brug.

 

Du kan desuden læse mere her, hvis du vil have nogle gode råd og tips til, hvordan du sikrer, at din nye PC holder i lang tid.


Sponsor:
Vind i Poker.dk
Min IP.dk
Mobiltest.dk
IT-Artikler.dk
Mest Viste:
Vælg RAM
Partitioner din Harddisk
Vælg CPU
Nvidia Generelt
Drivers Generelt
Vælg Bundkort
Vælg Harddisk
Vælg Grafikkort
Grafikkort Generelt
Installer harddisken
USB Ukendt enhed
DDR RAM
RAM generelt
Hvad er en Hacker
Kan du køre Vista
Mål Hastigheden
Optimer din computer
CPU oversigt
Ryd op på harddisken
Optimal skærmvisning
Sidst opdaterede:
VPN i Danmark – Er NordVPN den bedste VPN?
Tag computeren med i køkkenet
Optimer din computer
Core2Duo
Kan du køre Vista
RAM generelt
Gratis programmer
Athlon 64 X2
Sådan fjernes spyware
Ryd op på harddisken
Vælg Køleren
USB Ukendt enhed
cd/dvd - drevet
Optimal skærmvisning
DDR RAM
Antarctica CPU køler
Hvad er en Hacker
Drivers Generelt
Grafikkort Generelt
Links til EDB-Blade