Pc-Care

 

Brugervilkår, Cookies & Privatliv

 

Tilmeld dig nyhedsbrev


 

Gode råd til opstart af webshop

Mange leger med tanken om at starte sin egen webshop, men mange når aldrig så langt. Der er rigtig mange ting at skulle forholde sig til, og her er nogle ting du skal huske at have in mente, hvis du selv går og leger med tanken, og tør at tage springet ud i webshopbranchen.

 

Produkt og målgruppe

Først og fremmest skal du have styr på dit produkt. Uanset om du vil sælge vare, ydelser eller noget helt tredje, skal du have en klar plan over hvad du vil sælge. Din webshop skal i sidste ende bære tydeligt præg af hvad der sælges, så kunderne også forstå din vision. Start roligt op med en enkelt produktgruppe, og efterhånden som det går fremad, kan du udvide dit sortiment. Når du har valgt produktet, bør du overveje muligheder med hensyn til når dit produkt skal sendes til kunderne. Nu nemmere det er, nu bedre. Hvis du f.eks. handler med store, tunge ting eller skrøbeligt materiale, skal du have det i mente i forbindelse med forsendelsen. Det er også vigtig du har fokus på den målgruppe du gerne vil henvende dig til. Din kundegruppe afhænger selvfølgelig af dit produkt, men det er vigtigt du ikke prøver at ramme hele verdens befolkning på engang, da det er en umulig opgave, selvom nogle produkter automatisk rammer et bred publikum. Herefter er det en god ide at målrette kommunikationen og designet på din webshop efter målgruppen, for at tilfredsstille dine kunder så meget som muligt.

 

Budget og planlægning

Det er en god ide at lave et budget på forhånd, så du har en ide om hvad du kan tjene, og hvor mange penge du selv skal poste i projektet. Ved at lave et etableringsprojekt, kan du se hvor mange penge du skal bruge på at starte webshoppen op. Herefter kan du lave et driftsbudget, for at se hvor meget du kan tjene på webshoppen. Selvfølgelig er dit første budget primært baseret på forventninger om dit salg, og derfor skal du være realistisk. Er det et populært produkt, er det nemt for dig at skaffe osv. Husk at trække udgifterne fra dine indtægter, for at se dit endelige overskud.

 

Internationalt?

Hvis du ønsker at din webshop skal være international eller kunne tilgås på andet sprog en dansk, kan det anbefales at du benytter et oversættelsesbureau. På den måde får du professionel hjælp til at oversætte dine tekster korrekt, så dine tekster fremstår ligeså skarpe på et hvilket som helst andet sprog.


Sponsor:
Vind i Poker.dk
Min IP.dk
Mobiltest.dk
IT-Artikler.dk
Mest Viste:
Vælg RAM
Partitioner din Harddisk
Vælg CPU
Nvidia Generelt
Drivers Generelt
Vælg Bundkort
Vælg Harddisk
Vælg Grafikkort
Grafikkort Generelt
Installer harddisken
USB Ukendt enhed
DDR RAM
RAM generelt
Kan du køre Vista
Mål Hastigheden
Hvad er en Hacker
CPU oversigt
Optimer din computer
Ryd op på harddisken
Optimal skærmvisning
Sidst opdaterede:
VPN i Danmark – Er NordVPN den bedste VPN?
Tag computeren med i køkkenet
Optimer din computer
Core2Duo
Kan du køre Vista
RAM generelt
Gratis programmer
Athlon 64 X2
Sådan fjernes spyware
Ryd op på harddisken
Vælg Køleren
USB Ukendt enhed
cd/dvd - drevet
Optimal skærmvisning
DDR RAM
Antarctica CPU køler
Hvad er en Hacker
Drivers Generelt
Grafikkort Generelt
Links til EDB-Blade