Pc-Care

 

Brugervilkår, Cookies & Privatliv

 

Tilmeld dig nyhedsbrev


 

De 5 bedste økonomiprogrammer til små og mellemstore virksomheder

Internettet og computere har gjort det meget lettere at holde styr på økonomien. Regnskabet er ikke længere noget du behøver at bygge op i et Excel dokument, men det kan gøres meget lettere i økonomiprogrammer.

Det betyder, at hvis du har en mindre virksomhed, så behøver du ikke at have en dyr revisor til at lave hele dit regnskab, men derimod bare at kigge det igennem.

Vi vil i denne artikel give dig de bedste 5 økonomiprogrammer, som vil gøre dit liv meget lettere og spare dig både tid og penge.

 

Billy – Til den nyopstartede virksomhed

Det første program på vores liste er programmet Billy, som især er godt til nyopstartede virksomheder. Billy hjælper dig med at gøre regnskab let, ved at kunne scanne dine kvitteringer, og selv kunne bogføre dem. Udover det, så kan Billy også afstemme dine kontoer og din bankkonto, så du er sikker på at alting stemmer. Du kan selvfølgelig tage dit regnskab med på telefonen, så du altid har styr på dine udgifter.

Du kan enten bruge den gratis version ellers kan du købe Premium versionen til 145 kr. pr måned.

 

Dinero – Til den lille virksomhed

Det andet program på vores liste er programmet Dinero, som især er godt til folk der er nye indenfor regnskab. Dinero minder meget om Billy i sine funktioner, og er ligeledes meget let at finde rundt i. Begge programmer har mange glade brugere, og er meget brugervenligt.

Det gode ved at bruge et program som Dinero er, at du kan dele dine regnskaber med din revisor, så han kan finde ud af om du skal have penge tilbage fra skat.

Hvis i finder en fejl med skat, så gør det overskuelige design det let at få godkendt din klage over skat.

Du kan enten bruge den gratis version ellers kan du købe Premium versionen til 165 kr. pr måned.

 

Intacct – Til boligudlejnings virksomheder

Det tredje program på vores liste er programmet Intacct, som især er godt til firmaer der udlejer boliger. Hvis din virksomhed arbejder med udlejning af boliger, så vil du gerne have et større overblik over alle dine udlejningsboliger.

Intacct giver dig både overblikket over alle dine boliger, men det giver dig også mulighed for at kunne se tallene mere detaljeret for et enkelt område eller en enkelt bolig.

Når du har så meget indsigt i hvordan det går din virksomhed, så bliver det meget lettere at se, hvorfor en lejebolig i Aalborg klare sig bedre end en af dine lejeboliger i København.

Prisen afhænger af, hvor mange ansatte du har, og hvor mange boliger du har.

 

E-conomic – Til virksomheden med specielle behov

Det fjerde program på vores liste er programmet E-conomic, som især er godt til virksomheden, der vokser hurtigt.

E-conomic er brugervenligt, men det som især gør at det skiller sig ud fra Dinero og Billy er, at det er meget lettere at skræddersy alt efter, hvad der er relevant for virksomheden og hvor stor den er. Programmet er især godt til virksomheder der vokser hurtigt eller har nogle specielle krav.

Hvis du arbejder som Business Angel, hvor dine indtægter kommer fra mange forskellige typer virksomheder, så kan du bruge programmet til at kunne måle forskellige KPI’er for hver virksomhed.

 

Web regnskab – Til virksomheder der vil have det simpelt

Det femte program på vores liste er programmet Billy, som især er godt til folk der er nye indenfor regnskab. Web regnskab er ikke godt til store komplicerede virksomheder, men hvis du har en lille virksomhed, hvor du gerne vil have det så simpelt som muligt, med de mest basale funktioner, så er Web regnskab for dig.

Du kan også igennem programmet få lavet dit færdige årsregnskab af en revisor til en god og lav pris. 


Sponsor:
Vind i Poker.dk
Min IP.dk
Mobiltest.dk
IT-Artikler.dk
Mest Viste:
Vælg RAM
Partitioner din Harddisk
Vælg CPU
Nvidia Generelt
Drivers Generelt
Vælg Bundkort
Vælg Harddisk
Vælg Grafikkort
Grafikkort Generelt
Installer harddisken
USB Ukendt enhed
DDR RAM
RAM generelt
Kan du køre Vista
Mål Hastigheden
Hvad er en Hacker
CPU oversigt
Optimer din computer
Ryd op på harddisken
Optimal skærmvisning
Sidst opdaterede:
VPN i Danmark – Er NordVPN den bedste VPN?
Tag computeren med i køkkenet
Optimer din computer
Core2Duo
Kan du køre Vista
RAM generelt
Gratis programmer
Athlon 64 X2
Sådan fjernes spyware
Ryd op på harddisken
Vælg Køleren
USB Ukendt enhed
cd/dvd - drevet
Optimal skærmvisning
DDR RAM
Antarctica CPU køler
Hvad er en Hacker
Drivers Generelt
Grafikkort Generelt
Links til EDB-Blade