Pc-Care

 

Brugervilkår, Cookies & Privatliv

 

Tilmeld dig nyhedsbrev


 

Skab overblik i virksomheden med et af disse 3 BI værktøjer

Som følge af den digitale tidsalder har mange virksomheder været nødt til at foretage omlægninger. Dette har skabt udfordringer såvel som nye muligheder. Det er i samme forbindelse blevet utrolig vigtigt, at virksomhederne formår at udnytte de nye digitale muligheder – særligt hvis virksomheden har et ønske om vækst, hvilket de fleste nok har. Det populære IT-værktøj, betegnet Business Intelligence, har fået stor tilslutning blandt mange virksomheder, og det er der mange gode grunde til.

 

Innologic

Det kan være gavnligt for enhver virksomhed at benytte sig af Business Intelligence. Business Intelligence – også kaldet BI – er et værktøj, der hjælper virksomheden med at indsamle data og strukturere disse data. Formålet med at indsamle og strukturere virksomhedens data er at give virksomheden et bedre overblik og mere indsigt. Når virksomhedens data indsamles og formidles på overskuelig vis, er det lettere at træffe velovervejede beslutninger baseret på et fornuftigt grundlag.

Der findes mange forskellige udbydere af Business Intelligence. En af disse udbydere er Innologic. Innologic har som hovedmål at hjælpe virksomheder med at forstå den data, de har tilgængelig. Det er ikke nok at indsamle data. Data er nødt til at blive beregnet og struktureret, således denne giver værdifuld mening. Ved brug af Innologics BI-værktøjer er det slut med at træffe beslutninger på baggrund af formodninger og dårlige antagelser. Værktøjerne gør det i stedet muligt for virksomheder at træffe beslutninger baseret på den nødvendige viden. 

 

Microsoft Azure

Mange små og mellemstore virksomheder er endnu ikke begyndt at benytte sig af Business Intelligence. Dette kan desværre vise sig at være en stor fejl. Der er nemlig god grund til at branchen inden for Business Intelligence er i stigende udvikling. Det er i dag ikke længere kun de store virksomheder, der kan drage nytte af BI-værktøjer. Der findes nemlig mange Business Intelligence udbydere, der kan tilpasse deres værktøjer efter virksomhedens behov.

Et eksempel på en hosting-løsning, der er særligt velegnet til små og mellemstore virksomheder, er Microsoft Azure. Azure hosting giver nemlig netop virksomheden mulighed for at skalere i takt med, at virksomheden bliver større. Nøgleordene ved Azure hosting er netop, at økonomi og behov skal gå op i en højere enhed – hvis det lyder som noget for din virksomhed kan du læse mere her. Det nytter naturligvis ikke, at en nystartet virksomhed bruger for mange ressourcer på Business Intelligence – samtidig kan det dog vise sig at være utrolig dumt ikke at benytte Business Intelligence. Alle virksomheder har brug for indsigt og overblik over virksomhedens problemstillinger uanset størrelse og økonomiske situation.

 

Infosuite

Det kan som sagt vise sig at være en dårlig beslutning ikke at benytte sig af Business Intelligence. Alligevel kan det være svært at beslutte hvilket BI-værktøj, der er det rette. Der findes nemlig et væld af udbydere – og det kan umiddelbart være svært at gennemskue, hvor de adskiller sig. Derfor kan det være fordelagtigt at søge gode råd eller læse om andres erfaringer med IT-løsninger som blandt andet Business Intelligence. Dette kan du eksempelvis gøre på denne side.

En tredje og sidste dygtig udbyder af BI-værktøjer er Infosuite. Infosuite fokuserer i høj grad på, at deres kunder har det rette grundlag for at træffe de rigtige beslutninger. Overblik og struktur er derfor nogle af nøgleordene hos Inforsuite. 


Sponsor:
Vind i Poker.dk
Min IP.dk
Mobiltest.dk
IT-Artikler.dk
Mest Viste:
Vælg RAM
Partitioner din Harddisk
Vælg CPU
Nvidia Generelt
Drivers Generelt
Vælg Bundkort
Vælg Harddisk
Vælg Grafikkort
Grafikkort Generelt
Installer harddisken
USB Ukendt enhed
DDR RAM
RAM generelt
Kan du køre Vista
Mål Hastigheden
Hvad er en Hacker
CPU oversigt
Optimer din computer
Ryd op på harddisken
Optimal skærmvisning
Sidst opdaterede:
VPN i Danmark – Er NordVPN den bedste VPN?
Tag computeren med i køkkenet
Optimer din computer
Core2Duo
Kan du køre Vista
RAM generelt
Gratis programmer
Athlon 64 X2
Sådan fjernes spyware
Ryd op på harddisken
Vælg Køleren
USB Ukendt enhed
cd/dvd - drevet
Optimal skærmvisning
DDR RAM
Antarctica CPU køler
Hvad er en Hacker
Drivers Generelt
Grafikkort Generelt
Links til EDB-Blade