Pc-Care

 

Brugervilkår, Cookies & Privatliv

 

Tilmeld dig nyhedsbrev


 

Optimer Reg-basen

Er du træt af en sløv Windows, så er Registry Mechanic løsningen for dig. Programmet hjælper dig ganske enkelt med at rydde ud i alle de fejl som ophober sig i registreringsdatabasen igennem tiden.

Mange tror at der går måneder eller måske endda år, før registreringsdatabasen får fejl, men faktum er at der kun skal ganske få dage til, eller måske blot en dag.

Da jeg testede Registry Mechaninc var det kun ca. en uge siden jeg sidst havde kørt en scan med TuneUp Utilities, og alligevel fandt Registry Mechanick intet mindre end 182 fejl. Det betyder ikke at TuneUp Utilities er dårlig, det betyder blot at der i den uge der var gået siden sidste scan, var kommet nye fejl.

Efter at alle fejlene er fundet, er det blot af få Registry Mechanic til at reparere dem. Ud over at reparere fejl i registreringsdatabasen, kan Registry Mechanic også hkjælpe dig med at optimere din computer, køre defragmentering osv.

En anden smart funktion er muligheden for aktivt at overvåge registreringsdatabasen. På den måde kan du få besked af Registry Mechanic så snart der spores ændringer i din database.

Du kan også komprimere din registreringsdatabase. Det er en fordel først at finde og rette alel fejl, og der efter at køre en komprimering af registreringsdatabasen. På den måde får dit system de absolut mest optimale betingelser.

Som en lille ekstra ting giver Registry Mechaninc dig også mulighed for at optimere sikkerheden på din computer, og du kan også holde øje med hvilke services der kører på din computer, og se om der er unødvendige services der dræner dit system. Med andre ord, Registry Mechanic er altså et komplet tool til at optimere din computer.

Download Registry Mechaninc


Sponsor:
Vind i Poker.dk
Min IP.dk
Mobiltest.dk
IT-Artikler.dk
Mest Viste:
Vælg RAM
Partitioner din Harddisk
Vælg CPU
Nvidia Generelt
Drivers Generelt
Vælg Bundkort
Vælg Harddisk
Vælg Grafikkort
Grafikkort Generelt
Installer harddisken
USB Ukendt enhed
DDR RAM
RAM generelt
Kan du køre Vista
Hvad er en Hacker
Mål Hastigheden
CPU oversigt
Optimer din computer
Ryd op på harddisken
Optimal skærmvisning
Sidst opdaterede:
VPN i Danmark – Er NordVPN den bedste VPN?
Tag computeren med i køkkenet
Optimer din computer
Core2Duo
Kan du køre Vista
RAM generelt
Gratis programmer
Athlon 64 X2
Sådan fjernes spyware
Ryd op på harddisken
Vælg Køleren
USB Ukendt enhed
cd/dvd - drevet
Optimal skærmvisning
DDR RAM
Antarctica CPU køler
Hvad er en Hacker
Drivers Generelt
Grafikkort Generelt
Links til EDB-Blade
Samme Kategori:
Optimer din computer
Andre Interessante:
Optimer din computer
Drivers Generelt
VPN i Danmark – Er NordVPN den bedste VPN?
RAW-Browser