Pc-Care

 

Brugervilkår, Cookies & Privatliv

 

Tilmeld dig nyhedsbrev


 

Sikre beskeder i MSN

Vidste du at de beskeder du sender via Windows Messenger, sendes i helt almindelig tekst over internettet? Har du selv sendt kodeord til email, kontonumre og andre personlige informationer via messenger?

Messenger bruges også ofte til at kommunikere på arbejdspladserne, kolleger deler viden via Messenger som aldrig før, og ofte sendes der kodeord og login til centrale servere via Messnger, men det er ikke sikkert, så nu er det måske på tide at få gjort noget ved sikkerheden.

Heldigvis er det både nemt og gratis at gøre noget ved problemet med Simp Lite MSN , ihvertfald for private, for hvis du skal bruge programmet kommercielt koster det noget. Du må dog gerne bruge det på arbejdet til private beskeder!

Hent programmet og installer det på din computer. Når installationen er færdig, kommer du til en wizard der hjælper dig med at generere en krypteringsnøgle. Det sker ved at du bevæger musen rundt på skærmen. Efter nøglen er genereret, er du klar til at bruge programmet, du skal dog først lige ind under Simp settings, og aktivere hvilken chat klient du benytter.


Fra nu af vil programmet selv sørge for at undersøge om dem du snakker med også har installeret Simp, og hvis de har vil Simp udveksle krypteringsnøgler mellem de to computere helt automatisk. Du skal dog acceptere nøglen første gang du snakker med personen, og her skal du selvfølgelig være helt SIKKER på at det er den rigtige person du har fat i.

 Når nøglen er accepteret, snakker du krypteret med modparten, og teksten som du modtager vil være grøn. Hvis du snakker med en som ikke kører krypteret, vil teksten være rød, og du vil modtage en advarsel i en "ballon" fra systemtrayen. Dette kan selvfølgelig slås fra, så du kun ser den røde tekst som modparten sender, men du kunne jo opfordre alle dine venner til at installere programmet, det er sikkert, nemt og gratis, så hvorfor lade vær?


Sponsor:
Vind i Poker.dk
Min IP.dk
Mobiltest.dk
IT-Artikler.dk
Mest Viste:
Vælg RAM
Partitioner din Harddisk
Vælg CPU
Nvidia Generelt
Drivers Generelt
Vælg Bundkort
Vælg Harddisk
Vælg Grafikkort
Grafikkort Generelt
Installer harddisken
USB Ukendt enhed
DDR RAM
RAM generelt
Hvad er en Hacker
Kan du køre Vista
Mål Hastigheden
Optimer din computer
CPU oversigt
Ryd op på harddisken
Optimal skærmvisning
Sidst opdaterede:
Defragmentering af din computer – Derfor bør du gøre det
VPN i Danmark – Er NordVPN den bedste VPN?
Tag computeren med i køkkenet
Optimer din computer
Core2Duo
Kan du køre Vista
RAM generelt
Gratis programmer
Athlon 64 X2
Sådan fjernes spyware
Ryd op på harddisken
Vælg Køleren
USB Ukendt enhed
cd/dvd - drevet
Optimal skærmvisning
DDR RAM
Antarctica CPU køler
Hvad er en Hacker
Drivers Generelt
Grafikkort Generelt
Andre Interessante:
Hvad er Spyware
Antivir Antivirus
Norton Antivirus
Sådan fjernes spyware
Undgå at få Spyware